València clausura en el Caixaforum la cinquena edició de les Jornades sobre Turisme i Indústria Musical (TIIM)

La cinquena edició de les Jornades TIIM (Turisme i Indústria Musical) es tancarà el dimecres 13 i el dijous 14 en el Caixaforum de la ciutat de València. Després de les sessions celebrades a Benidorm (28 de setembre) i Castelló (10 de novembre), les activitats que es desenvoluparan en el Cap i Casal aprofundiran en les potencialitats de la relació entre turisme i música en la Comunitat Valenciana. Aquest esdeveniment és una iniciativa de l’Associació  de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i Visit València (Ajuntament de València).

Cal recordar que la cinquena edició de les Jornades TIIM porta per lema Turisme amplificat i posa en valor la força de la música com a impulsora del sector turístic. A més, la iniciativa també aborda la capacitat de la música per a posar en el mapa localitzacions poc conegudes, com generar noves propostes de productes i serveis innovadors i com pot ajudar a ampliar públics i superar l’estacionalitat turística. Durant les Jornades TIIM de València es presentaran les experiències d’empreses pioneres, casos d’èxit i les tendències a futur del turisme musical amb una perspectiva global.

Així mateix, les sessions de València comptaran amb la participació d’un conjunt de delegats de 6 ciutats europees que formen part de la Music Cities Network, una xarxa de ciutats musicals a la qual es va adherir València abans de l’estiu per a impulsar estratègies de desenvolupament de la ciutat a través de la música. En aquest sentit, les Jornades TIIM constitueixen una plataforma d’estímul i difusió de les oportunitats que ofereix la música com a element de valor en la promoció de les ciutats i el turisme.