Les Jornades TIIM tornen a posar el focus en la relació entre el turisme i la música

 

La 5ª edició de les Jornades TIIM (Turisme i Indústria Musical) s’inaugurarà dijous que ve 28 de setembre en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) de Benidorm. Les sessions, que es completaran posteriorment a Castelló de la Plana (novembre) i València (desembre), tindran com a lema Turisme Amplificat i se centraran en la presentació de casos d’èxit. A més, hi haurà activitats pràctiques i interactives amb l’objectiu de maximitzar la relació entre el turisme i la música en la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, les Jornades TIIM posaran en valor la força de la música com a impulsora del sector turístic. Així mateix, s’analitzarà el paper de els. esdeveniments musicals a l’hora de posar en el mapa localitzacions poc conegudes; s’aprofundirà en la generació de noves propostes de productes i serveis innovadors; i, finalment, s’estudiarà com es poden ampliar els públics, evitar l’estacionalitat i eixamplar el turisme musical més enllà dels grans festivals.

La jornada del pròxim dijous 28 de setembre a Benidorm comptarà amb la participació de destacats actors de tots dos sectors, com Carlos Montilla, Director d’I-Radia Crega i impulsor de la marca Festivals per a un Territori, i Isabel González *Nuevo, General *Manager a l’hotel Meliá *Villaitana Benidorm, entre molts més.

Consulta la programació completa i realitza la teua inscripció fent clic ací. T’esperem!